2011. október 24., hétfő

Ken Follett: A katedrális - ÚJ!! - LEGOLCSÓBBAN - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

A szerzőtől szokatlan módon a cselekmény a középkorban, a XII századi Angliában játszódik. Ettől eltekintve minden olyan, mint az író eddig már megismert műveiben: izgalom, cselszövés, kaland, szenvedélyes szerelem. A könyv oldalain középkori világ kel életre, mely színes mint egy festmény, és mozgalmas, mint egy jó film. Olvasása közben belemerülünk a háború borzalmaiba, átélhetjük a zsarnokok önkényeskedéseit a hideg kőpadlókon zajló forró ölelkezéseket, kinzást, gyilkosságot és a szerzetesi élet keserveit.
A cselekmény egy katedrális építése körül bonyolódik, melyért Benedek- rendi szerzetesek küzdenek szinte az egész világgal és még saját, féltékeny egyházukkal is. Mindez egy polgárháború közepén; körülöttük vér, ármány és szerelem.
A mű szokatlanul hosszú, de végig izgalmas és fordulatos. Nem lehet letenni. „ Nem Messiás-é minden újszülött? – kérdi Madách Az ember tragédiájában – Fénylő csillag, mely feltűnt a családban… ” E könyvvel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből – „ mely feltűnt a családban… ” – egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék. "Ben Mears, a sikeres író visszatér a Jerusalem-s Lot nevű, isten háta mögötti kisvárosba, hogy kiírja magából itt szerzett gyermekkori traumáját: az 1930-as években a komoran a helység fölé magasodó Marsten-házba vonult vissza egy véres kezű gengszter, aki egy nap - látszólag minden indok nélkül - agyonlőtte feleségét, majd felkötötte magát. A gyermek Ben Mears egyszer beszökött ide, és meglátta a gengszter lógó hulláját, amely még évtizedek múltán sem indult oszlásnak... Az írónak azonban nem a nyugodt alkotómunka jut osztályrészül. Az álmos kisvárost mindinkább a megmagyarázhatatlan rettegés keríti hatalmába. Találnak egy akasztott kutyát, eltűnik két gyerek, s egyik este egy talpraesett kisfiú, Mark Petrie a szobája ablakában megpillantja az egyik - időközben eltemetett - gyermek vigyorgó arcát. Mark már-már enged a kísértet bűverejének, de azután egy keresztet tart feléje, aminek láttán a jelenés agonizálni kezd, és füstté válik. Ben, Mark és még néhány, mindenre elszánt helybéli megindítja élethalál-harcát a Marsten-ház titokzatos lakói ellen.
Terjedelem: 1022 oldal
Kötés: kemény kötés
Bolti ára: 4 590 Ft
Most fix áron megkaphatod: mindössze 3 600 Ft-ért!
Folyamatosan teszek fel új és antik könyveket.
Kérésre bármilyen forgalomban lévő könyvet beszerzek a bolti árhoz képest jelentős kedvezménnyel.
Írj üzenetet, hogy mire lenne szükséged!
Ha időd engedi, vess egy pillantást a többi termékemre is!
FONTOS:
Személyes átvételre Budapesten, a IX. kerületben van lehetőség.
Házhoz szállítás futárszolgálattal, postával, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges.
A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft.
A leütést követő három napon belül kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Köszönöm!



Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-08 05:41
. Ken Follett: A katedrális - ÚJ!! - LEGOLCSÓBBAN - Jelenlegi ára: 3 600 Ft