2011. december 26., hétfő

Kiváló aranyszám 70 *55599* Vodafone sim - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Egy sim azoknak, kik kedvelik a kiváló számokat  70 *555 99* !!! !
a két ** egyforma szám
A szám feltöltőkártyás, ezáltal nincs hűségnyilatkozata, egy héten belül bármelyik másik szolgáltatóhoz átviheted a számod : ) !!!
Ne hívd, nincs Vakerán és Teszen kívüli megállapodás ! Az ár ne riasszon meg, aki egyén akar lenni, az ezen nem spórol ! Ez egy kezdő ár, Neked mennyit érne : ) ?   Használd az én ajánlatom funkciót és, ha megegyezik az elképzelésünk,   átírom az összeget ajánlatodnak megfelelően zárt  aukcióra a Te nevedre természetesen csak akkor, ha még nincs rajta licit !
A kártya saját névre való átírásához a hozzájárulást garantálom, erre egy hónapod van, mivel minden általam eladásra kerülő szám a Családom egy tagja, vagy az én nevemen van !
Megkérek mindenkit, mielőtt licitálni szeretne,   használja a kérdezz felelek funkciót a későbbi félreértések elkerülése végett ! Köszönöm !
Az aukció licitje magáról a szám birtoklásának megszerzéséről szól, ezen kívül az átadáskor éppen aktuális egyenleget még külön ki kell fizetned, az aukción való licitálással a feltételeimet elfogadtad !
A nem olvastam : ) és egyéb kifogások nem játszanak, 7 napod van a lebonyolításra !
FONTOS ! Leellenőrizhetetlen és negás versenyzők kérjék meg tapasztaltabb, minimum 50 pont feletti negatív nélküli ismerősüket a zárt aukción való licitálásra , senki után nem nyomoztatok !
Azok a Tisztelt leendő Vásárlók, akik a Zárt Aukcióimra belépést kértek, a belépés után 24 órán belül kérném  üssék le a terméket, különben megvonom az engedélyt !!!      Köszönöm !!!
Postázás feltételei itt olvasható !
Személyes átvételtől való eltérés lehetséges, a terméklapon, a kérdezz az eladótól rovatban egyeztess velem, nyilván időben tedd fel kérdésed, ne a leütés előtti órában, várd meg, míg válaszolok, különben csak személyesen tudod átvenni az általam megadott időben és helyen ! Átvételi helyek: Örs vezér térhez közel, ÁRKÁD, IKEA, APEH környéke!
Súlyom ellenére megpróbálok rugalmas lenni : ) !!
Köszönöm, hogy megnézted aukciómat : ) !



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 23:14
. Kiváló aranyszám 70 *55599* Vodafone sim - Jelenlegi ára: 2 990 Ft